Pressar

Jobbar på brännan me min nya bikini och sololja ;) blog you later!


Shoppaholic


Ung och bortskämd

Skämmer bort mig själv med en cola, tyckte att jag va värd de efter en simtur på 45 min!

Nu ska jag göra omelett med svamp och ost, omnom, mums. Jag har en lektion idag som börjar ca 12 och sen slutar jag klockan 14 igen. Värd dag, verkligen.


In bed

Hello beautiful. Ligger i sängen å chillar. Ska försöka somna i klok tid så jag orkar offra min sovmorgon till att åka å träna en sväng i simhallen. Sååå, godnatt. Sov sööt.


Nytt in


I was wondering

Hej sötisar. Precis gjort klart och skickat in en uppgift jag låg eftet med, skönt!! Är ledig idag så hade sovmorgon till typ elva, hihi. Sen åt jag frukost, åkte mot stan och fixade lite ärenden. Har dessutom delat ut nåt cv hit å dit.

Skulle egentligen gymma med mathilda runt ett, men så blev det inte. Så åkte hem och pluggade istället. Ska ta med mig hunden ut på en pw istället, så jag slipper få ångest över att jag inte tränat. Ikväll väntar ett jympapass också, så jag ska vara extra duktig idag med!

Men på med träningskläderna nu sen ut å kötta. Pussen


Räknar ner


Du måste flytta på dig


Svettig

Kom precis hem från en springtur me lite intervaller. Sjukt skönt! Och svettigt.. Var på ett styrkepass på friskis förut också, så jag är nöjd med dagens insats!

Nu blir de dusch och hårinpackning.

Sen ska jag nog pyssla om mig själv, måla naglarna å lite sånt! Puss


Fikapaus

Sitter i en park med stina och mamma å fikar. Har hunnit jobba en sväng nu på förmiddagen också, pengar rullar in som det ska.. Nu är det bara att vänta in Amanda som slutar jobba vid fyra sen får vi se vad vi hittar på. Puss love


Välförtjänt vila

Oh. My. God. Visste att jag behövde bli mer vältränad, men trodde inte det var så illa.. Haha! Och anledningen till att jag säger just såhär är att jag och Mathilda var på ett core-pass förut på 1 tim. Och ja, det var jobbigt. Men roligt!
Imorgon runt lunch väntar ett spinningpass, de ser jag fram emot.

Medan alla andra fixar sig inför sävefest ikväll så slänger jag mig i sängen och myser ner mig till en film. Känns så mycket mer värt, och tänk vad pengar jag sparar på det (försöker tänka positivt...) pussen på er, lovers.
 

Bra dag

Varit i skolan, haft rätt så soft dag. Slutade runt två och mötte då upp bästa Felicia. Vi gled runt lite i stan, käkade glass och avslutade dagen med att gymma en timme. Har precis duschat och smörjt in mig med min underbara victoria secret. Ska kasta mig i sängen nu och kolla på tv samt invänta samtal från älskling. Pussen

Bjussar gammal bild med mig å Fellan.


Miss decibel

Hey miss decibel. Kan inte sluta lyssna, gah!

Ska snart ut på promenad med jycken, sen blir de bädda ner sig å kolla hockeyfinalen med resten av familjen. Heja sverige!!! Har för övrigt haft födelsedagsfika idag för nära å kära. Riktigt trevligt må jag säga. Fick visa upp min fina bil också ;)

 

Men just det, det har jag nog inte sagt.. Att jag fått körkort? WOOOOOOOOPWOOP.

 


Happy birthday...

... to me.


Frukost

Ledig idag, så idag blev det lite sovmorgon! Har varit ute å sprungit/gått en sväng med hunden å sitter nu med ricinolja i håret å äter en göttans frukost. Idag ska jag gå införbi banken å sätta över pengar och runt lunch har jag lilla uppkörningen. Kramis


Jobbar på det


Färdig

Helt slut, "jobbat" 11 timmar idag (eller haft praktik rättare sagt) men de är de värt dock, bara nio timmar kvar att göra imorgon så har jag tagit igen alla timmar jag missat!

Hur som helst, nu väntar sängen på mig. Godnatt läsare. Pussar


Skallbank

Shululu. Här sitter jag och väntar på bästis. Vi ska ut och powerwalka lite granna. Ska bli riktigt mys, särskilt eftersom det var tusen år sen vi sågs sist!
 
Har fruktansvärd huvudvärk, har haft det hela dagen. Orkar inte. Men förhoppningsvis börjar alvedonen verka snart.. hur som helst, när jag kommer tillbaka senare ikväll blir det förmodligen att kasta sig i duschen, göra ett teoriprov å sen slänga mig i sängen och planera lite inför imorgon (ska hålla i en samling på min praktik, haha). Pöss
 

Bra söndag

Hunnit med en del idag... Legat å solat ett tag, varit på glassbaren, gjort klart tre skoluppgifter samt skickat in dom, fyllt i mina timmar och skickat in dom också och varit ute och gått en sväng med hunden. Haft lite kvalitetstid med familjen också och kollat på tv tillsammans bara.
 
Sitter med ricinolja i håret nu, väntar på att det ska få verka ett tag.. Provade det för jättelängesen men fullföljde det aldrig så nu har jag bestämt mig för att ge det en ny chans! Förhoppningsvis har jag lite längre hår inför sommaren åtminstone.. Wooop. Och ja, jag vet att många säger att håret inte växer pga själva oljan utan av massagen i hårbottnen. Yes, må så vara. Men jag vill tro att oljan gör nån typ av nytta för håret, och jag ska ta reda på de! Puss
 
 

RSS 2.0