Inte som planerat

Med min vanliga tur så gick solen i moln när jag skulle ut å jobba på brännan så slutade med att jag åkte med familjen och gick en promenad längs stranden med hunden.

Har fått äta kött me pommes, sallad å bea så min dag är fulländad trots allt ;) haha. Ska hoppa in i duschen nu och sen blir det till att tanka bilen (som jag aldrig gjorde igår) och sen köra hem till älskling och vänta. Wiiie!


Njut nu va

Godmorgon suckers. Hihi. Sista dagen på sommarlovet vilket innebär maximal njutning! Ska plocka en aning i rummet, 'cause it looks förjävligt ut.. sen tänkte jag slänga mig som en valross i solen å pressa ur de sista sommarlovssolstrålarna ;)

Senare ska jag packa iordning en väska och åka mot halla där jag ska vänta på att rasmus kommer hem från båten inatt. Men puss sålänge väl


Resultat


Brum brum

Ska tanka brumbrum- bilen å sen gasa mot mathilda. Där ska jag spendera min dag å hon ska fixa mina naglar.. Whii! 🙈 får se vad kvällen har att erbjuda, har en del att välja mellan ;) uppdaterar senare. Poss


Fredagkväll

Hej darlings. Vaknade för nån timme sen och hade två snygga brudar bredvid mig i sängen ;) nä men.. Igår kom jag hem till lilla gotland igen efter en grym semester först i sthlm och sen vidare till grekland!

Mötte upp mikaela å amanda under dagen och var me dom å charlie hela kvällen. Rätt bra kväll faktiskt.


Men tja

Justefan, jag har en blogg också.
Har iallafall inte hänt mycket i mitt liv på senaste så de ä luuugnt! ;)


RSS 2.0