Hej lill-lördag

Ligger ensam hemma hos Rasmus och läser lite läxor. Är ledig idag så passade på att sova ut litegranna, dock fick jag inte sova speciellt skönt eftersom jag börjat drömma skithemska drömmar igen. Var inne i ett stadie förut när jag i princip aldrig fick nån skön sömn och frågan är om den perioden är tillbaka? Vaknar liksom av att jag ligger och skakar och mumlar för mig själv. Blö.

Anyway, ska fortsätta plugga under dagen och eventuellt träna lite innan Rasmus kommer hem med bussen. Senare ikväll åker jag hemåt. Puusss


Hälsning från växjö

Hej sötisar! Allt bra? Själv mår man super. Sitter just nu i syrrans soffa i växjö och vilar magen efter värsta hotellfrukosten som syrrans pojkvän fixade ;) mums!! Som sagt igår åkte hela familjen till syrran och ska vara här över helgen. Så vad händer idag då? Jag ska färga håret och kanske klippa mig, har turen att ha en frisör till syster, lucky me. Hihi. Ikväll blir det middag hos oskars föräldrar, asmysigt!


Minnen

Åååh, bara lyssnar på massa musik som väcker en himla massa minnen. saknar Amanda och Mikaela extra mycket då, eftersom jag spenderade mitt sommarlov 2012 väldigt mycket med mina pinglor :* enjoy bilderna haha.
 

Bilder från kvällen


Nyduschad

Hello bloggläsare, jag ligger just nu i sängen och är lite smått död. Har precis duschat och tänkte faktiskt sova en stund så jag orkar med vad kvällen har att erbjuda, nämligen sävefest på hamnplan för allt gymnasiefolk. Redan börjat svepa lite champagne i min ensamhet, så snart är jag redo ;) senare kommer Moa, Maja, Emma och Lina hit så ska vi förfesta lite innan vi drar till hp. Men fram till dess ska jag sova, så godnatt Sverige ;) pusss


Test mobilblogg

Hello cuties, laddat ner appen för blogg.se så jag kan uppdatera bättre, även när jag inte är hemma! Wiho. Så hoppas det bara fungerar nu haha.


Väntar + musik

Tjenixen. sitter vid datorn nu och bara chillar, ska göra lite läxor i väntan på att maten blir klar. Efter det byter jag om och sticker till gymmet och kör ett pass! Senare ikväll blir det en promenad med hunden och kanske ett varmt & mysigt bad, vem vet!
 
 

Egolicious


Myser i badet


New in

En snygg tröja, ett par byxor, lite smink och sen har jag även köpt ett par "iphone-vantar" eller vad ni nu väljer att kalla dem, så nu kan jag smsa osv även fast det är kallt!

Från stan

Fick med mig tre kassar hem från stan idag, slänger upp lite senare vad dom innehåller ;) för nu är det dags för mat. Puss puss!

Hur man gör mig glad:


Slutkörd

Hej mina änglar. Mår ni bra? Själv mår jag piss. Har feber och är öm i hela kroppen. Har iallafall äntligen skrivit klart på min uppsats som ska skickas in ikväll innan 23.55 så det var skönt! Sen hur innehållet blev nu när jag mår som jag mår är ju en annan historia.. men nu är det gjort iallafall! Runt 900 ord blev det tillslut.
 
Igår jobbade jag fram till 12 och blev då hämtad av Rasmus och Felix. så åkte vi hem till felix en stund och glodde på delar till rasmus bil osv. Senare på eftermiddagen hämtade vi upp Mattias och åkte hem till älsklingen. Där spenderade vi resten av kvällen med att spela tvspel. eller ah dom spelade och jag åt godis med en söt Rasmus i famnen ;)
 
Idag vaknade jag med feber och har känt mig krasslig hela dagen. Känns som kroppen knappt orkar hålla en uppe liksom, fett läskigt. så jag vinglar omkring här hemma om jag ska gå nånstans helt orkeslös :p så nu blir det att ladda ner en bra film att gosa ner sig till. Har hällt upp ett stort glas sprite så nu är kvällen räddad.
 
Fick sött sällskap när jag jobbade för fullt på min uppsats, tack å lov...

Natti

Slänger i mig nån värktablett och intar sovställning. Imorgon är det kursstart på jobbet för första gången 2013. Spännande! Får högre lön i år iochmed att jag fyller 18, woop ;)

Bra fredag

Haft en allmänt seg dag i skolan, gick sjukt segt där ett tag, speciellt när Rasmus smsade mig vid elva och berättade att han redan slutat och själv skulle man plågas till halv fyra... Jag blev hämtad efter plugget och jag & papi åkte lite ärenden med min bilis hihi sen hämtade vi maxmat och åkte hem oh tjockade oss! Precis när jag ätit upp så knackade de på dörrn och in kom Hadil och Linda som ville leka me mig Whiii!
 
Vi åkte runt lite i hadils raggarbil på stan, satt en stund på donken och snackade osv. Skitmysigt var det, inte träffat Linda på flera år så det var extra roligt att de hörde av sig!! dock inte blivit speciellt mycket skrivande på min uppsats eftersom jag knappt varit hemma idag så får väl ta med mig massa arbee till Rasmus imorgon om jag ska åka till honom, blev heller inget gym iochmed att jag har fett ont.
 
Bjuder stort på en bild av mig och linda.
Redigerade den lite, men bara för ert eget bästa. fina läsare!!! pussaar

Före- efterbild


Kvällsmat

Hello babes. Sitter i mitt bombnedslag till rum och tänkte på att slänga in ett snabbt inlägg innan jag städar klart och börjar skriva på min uppsats. Våra svenskalärare har skjutit upp vår deadline på inlämningen från imorgonkväll till söndagkväll! Det kom fram ett litet halleluja från mig när de berättade det idag, så himla lättad! Haha

Svettats färdigt

Hemma nu bebisar. Blev ett 1 ½ timmes pass idag! Gött säger jag ba.
Träffade även Amanda på gymmet så vi blev tre istället för två ;)
 
Ska käka nu sen städa färdigt rummet som jag alltid planerar men aldrig genomförs... Dessutom så åkte Rasmus hem idag så de är extra blööö ikväll, blö för att sova ensam.

Det är måndag

Godmorgon bitches, måndag idag och skolan börjar återigen! Taggaaa.. Hah.
Ska snart bege mig mot skolan för en relativt okej dag. Börjar 8 och slutar 14. Och då drar jag direkt och möter upp Mathilda för ett pass på gymmet. Gött!! Så uppdaterar er när jag kommer hem i eftermiddag/ kväll. Puss på er!
 
(bild från i början av hösten -12)

Hard work

Hej sötisar, här sitter en trött ttjej som precis skrivit klart sitt cv. Äntligen!
Rasmus sitter bredvid mig vid sin egen datorn, sociala gänget ;)

Idag vaknade jag bredvid Rasmus och åt frukost vid ca 12. Sen packade jag eftersom jag skulle åka hem och gymma med Felicia.
Vi gymmade ca 1 ½ - 2 timmar. Sjukt skönt! Taggar gym imorgon också med Mathilda!
 
Har inget mer viktigt att säga mer än att jag hoppas ni haft en lika mysig helg som jag och har en fortsatt mysig söndagkväll. Godnatt säger jag och tänker kasta mig i sängen så fort jag varit ute med hunden på hans kvällspromenad. Puss!

Hello saturday

Hej finisar, vad händer?? Jag sitter hemma hos Rasmus och bloggar medan han och Felix åkte ner till affären och skulle köpa nå slangar till bilen eller vad de nu var ;)
För övrigt bhlev det ingen bloggning för min del igår eftersom jag åkte nästan direkt till bebisen och hann inte blogga.
 
Idag ska vi väl fortsätta pilla med bilen som vi gjorde igår, och ikväll har jag ingen aning. Äta mat och bara mysa i guess.
 
Eftersom jag är hos Rasmus får det bli en asgammal bild han har på datorn.. Puss!

New in

Var på stan i veckan med Emma och även en dag med My,
glömt lägga upp min shopping så här kommer det!
 
nya träningstights
sött armband med blingbling. Syns inte så bra med mitt skrivbord i bakgrunden heh
trosor, köpte även ett par likadana som de ljusblå fast ett par lila,
dom var så söta så kunde inte låta bli.

Duktig flicka

Hej babes! Saknat mig? Inte haft tid att blogga på hela dagen tyvärr eftersom jag gått i skolan 8-15.30 och efter det var det städning och träning.
Får passa på att berömma mig själv för att ha tränat varje dag denna vecka, minst en timme var gång. Bra jobbat Saga.... tack! ;)
 
Kom hem för ca en timme sen efter en timme och 30 min simpass med Mysan. Underbart! Vi ska göra upp ett veckoschema, för vilka dagar vi ska simma osv.
 
Min kvällsmat var typ två knäckemackor och en frukt dock, men men..
Ska försöka städa klart i rummet och sen siktar jag nog mot sängen vilket redan känns väldigt lockande. Är helt slut!!
Imorgon väntar ett gympass med Felicia, längtar redan.

Lycklig

 
Här sitter en lycklig tjej vars iphone precis blivit aktiverad!! Woop woop ;)
Så nu ska jag snart ut med hunden sen blir de pilla på mobilen resten av kvällen..
Godnatt sötisar! Hihi

Tralalaa

Mätt som en gris, jappjapp. Sitter bara och degar vid datorn med go musik.
Klarat av en timmes simpass idag också så jag är nöjd med dagen! Man känner sig så himla fräsch efter man tränat, och jag älskar det!!
 
Ska bara plocka lite i rummet innan jag åker ut mot travet där det är möte med mina arbetskamrater och Elin. Har ingen aning vad vi ska gå igenom men antagligen det gågna året och planerna inför säsong 2013. De blir säkert bra...
Tänkte tipsa om lite bra hårgrejer när jag kommer hem senare ikväll så stay tuned!!

Godmorgon onsdag

Har sovmorgon idag till 9.50 så jag tänker INTE gå upp tidigare än nödvändigt..
Därför slängs det upp ett tidsinställt inlägg så ni inte ska sakna mig allt för mycket ;)

Sliten

Shu babes. Haft en stenhård dag vilken känns i kroppen nu kan jag lova. Haha död tjej!
 
Vaknade kl 5 imorse, packade osv för att bege mig till simhallen med Hadil. Där sam/ simmade vi, vafan heter de? Aja, där simmade vi i en timme innan vi gick upp, bastade, duschade och fixade oss inför skolan.
Började då kl 8 och slutade skolan 15.30 då jag och Mysan gick ner mot stan och myste runt lite. Hittade ett skitsnyggt armband å lite grejs.
 
Har sån sjuk träningsvärk så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. Och imorgon väntar ännu ett pass i simhallen med Mysan. GÖTT!
Nu däremot, tänker jag hoppa ner i sängen och sova sova sovaa.
Blir dock väldigt tomt utan Rasmus bredvid mig, saknar dig redan gubben ♥

I love you


iPhone 5

 
 
 
Ååååh min älskling! Får hem simkortet imorgon, hoppas jag! LYCKLIG
Den är så himla fin, haha. Jag är kär... ♥
 
 
 

Biff haha

Kom precis hem från ett grymt pass på gymmet :D
Vi körde för fullt i två timmar, så nu blir det en välförtjänt frukost innan jag ska fixa mig inför dagens nästa händelse! Har förresten hittat en köpare till min gamla mobil som jag eventuellt ska möta upp idag på stan. Har ju köpt en iphone, hihi wwhhhiiii
 
Här kommer lite bilder, precis som jag lovat er sötisar.

Mot gymmet

Hej babes, godmorgon godmorgon. Har dock varit vaken lite mer än en timme.
Hunnit gå ut med hunden på morgonpromenad och sen fixat mig. Väntar nu på att Hadil ska komma hit så vi kan tagga mot gymmet.
 
Ska försöka ta några bilder där sen så ni ser hur duktiga vi äär ;)

Godnatt sötisar

Godnatt sötisar. Imorgon blir det kötta på gymmet med bästa (om hon vaknar), annars får jag kötta ensam ;) efter det blir det möta upp min underbara och saknade My på stan och gå runt och kika lite. Senare på eftermiddagen/kvällen kommer älskling hit och umgås med mig. Kan det bli en bättre dag? Love my life.
 
Bjuder på mig och Felicia innan festligheter på hamnplan, woop woop.

Myskväll

Spenderade kvällen med bästis. Vi bäddade ner oss i sängen med ostbågar och kollade på monsters inc. Whiii så underbar film alltså!
 

Ny start

Bättre sent än aldrig, eller? Shame on me igen fan.
Men nu är det nytt år, vilket innebär en ny start. Så let's go.
 
Mitt lov har bestått av familjen, älskling, vänner, maaat, godis, sovaa. Heh. Underbart har det varit iallafall! Men på tisdag börjar skolan och allvaret så nu blir det att skärpa sig.

RSS 2.0