Mysigt

Ligger i soffan i bebis famn och kollar film. Vi har åkt ut till fårö för att stanna här till lördag i Rasmus stuga! Skitmysigt! På fredag kommer några vänner och firar att Rasmus fyllt år. Uppdaterar mer sen eller imorgon. Pussen


Sjukis

Känns bra att folk hör av sig till mig så fort de mår dåligt eller har ett problem de vill ha hjälp med. Visst det är ju skönt att ni litar på mig och vill att ha hjälp av mig, tar det såklart positivt. Men skulle va kul om ni kunde höra av er annars också fuckers. Haha!

Well, tjaaa bloggen nu fick jag klaga lite också. Är inte bitter, skrattar åt det snarare. Jaja! För övrigt så ligger jag i soffan med katten på magen och skakar som ett asplöv, fryyyyyser! Är typ sjuk men pinade mig genom dagen ändå ;) krya på mig! Tack tack. Ska försöka vila lite grann innan maten sen måste jag plugga.. Hörs senare , pussen


Keep calm it's friday

Shululu katter! Sitter i tele med bebis och har gjort det sen en timme tillbaks! Mysi.
Under dagen har jag varit i skolan och haft prov. Gått hem och sovit en stund innan vi åkte till Joda med familjen och åt middag. Skitmysigt var det, riktigt trevligt!! Sen var det direkt hem och vänta på hadil sen sladdade vi till ishallen och kollade ishockey. Fyfan vad jag älskar min bästa!! Underbaar. Slänger in några bilder strax, kyss

Fått paket

Tack bästa mamma, jag älskar dig!


Alla ♡ dag

Åååhh, glad alla hjärtans dag snyggingar!! Haft en bra dag hittills?? Hoppas det, min har varit okej ;) varit i skolan, kilat runt lite på stan och mött upp Felicia för att få träningsschema av henne. Tänkte bjuda ut familjen på fin middag men det visade sig att ingen kommer vara hemma ikväll förutom jag? Värd kväll haha. Älskling kommer senare dock och räddar mig! Ska plugga och fixa lite innan maten åså, uppdaterar senare.

Jag älskar dig bebis

 
Du är min glädje, jag älskar dig så himla mycket Rasmus. Du betyder världen för mig ♡

Helgens äventyr

Fredag, jag var i skolan. Gick på stan med några vänner under eftermiddagen och på kvällen chillade jag, packade inför lördagen och såg på gladiatorerna osv!
 
Lördag 1, 2, 3, 4 - jag är en partymyra, jag jobbade på förmiddagen 10-12. Efter det åkte jag hem till älskling och fixade mig sen blev vi hämtade av Einius och Mathilda och åkte mot Näs bygdegård där en överraskningsfest väntade för Ola. Riktigt trevlig kväll, tills det spårade ur osv. Men vi kom hem oskadda och det är väl huvudsaken ;)
 
Söndag, snaaaark. Sov bort typ hela dagen eftersom jag och Rasmus var vakna typ hela natten (?), annars var det mest ansträngande en dusch för att sen byta position till soffan istället haha. På kvällen åkte jag hem och älskling följde med. Vi käkade mat, gick ut med hunden, såg på film och hade massa mys.
 
Slänger evetuellt in lite bilder från lördag, men jag lovar verkligen ingenting!

Fyrtio minuter kvar

Hej bitches. Kom hem för en timme sen ungefär och har hunnit äta lite mellis och städat rummet lite smått. Sitter och inväntar att tiden ska bli 16.00 då jag ska gå till tandis. Efter det blir det hem och plugga järnet, ett rätt så stort prov väntar på fredag och det kan vara dags att börja plugga kanske..
Skulle egentligen gymma idag men eftersom jag skulle till tandläkaren och mathilda inte heller kunde så blev det inget. Får dock se om jag orkar masa mig dit sen, annars blir det lite övningar hemma eller dubbelt imorgon!! ;)
 
gammal bild.

Utskälld

Hipp hipp hurra för föräldrar som ställer upp.. Not! Anyway, precis kommit till skolan från riskettan och fick en utskällning av läraren att jag inte hade sagt till i förväg men eftersom jag inte får anmäla det själv utan föräldrars intyg så var det ju ganska meningslöst. Men jag är inte bitter! Ska ha en timmes lektion runt ett sen slutar jag. Hinner jag ska jag gymma annars blir det bara att chilla innan tandis.. Blö.


Godnatt

Här ligger en tjej i sängen med plåster på benet. No comments på vad som hänt, men så kan det gå om man är klumpig som mig. Jag och missen ska sova nu så vi kan vakna på ett strålande humör imorgon och orka hela dagen lång! Godnatt sötisar, pussen


Tillfällig design

  
Ändrade lite smått på bloggen i brist på annat. Haha! Kände för lite förändring så.. Är dock en tillfällig header tills jag kan ut och ta kloka bilder med min kamera igen!
 
Ska prova ut lite kläder och testa locka håret osv, inför imorgon såklart. Tagg!!
Har dock ångest över klädvalet för känns som man inte har ett enda dugg :( blööö

Frukost


Powerwalk

Hej babes. Sitter och pluggar lite inför engelskaprovet imorgon på en bok jag inte ens läst. Oupsi. Little bad girl. Aja, ska snart ta en powerwalk med hunden mot stan och köpa godis, ganska ironiskt jag vet! Haha!! Men vi har film imorgon i skolan och det var tillåtet med godis, så why not?? ;) sen ska jag powerwalka hemåt igen och då är jag perfekt uppvärmd inför lite träning här hemma innan en välförkänd dusch.
Blog you later. Puss puss

Trött tjej

Hello bitches. Sitter nyduschad i omklädningsrummet på gymmet och ska snart gå hemåt och äta lite frukost! Yum yum. Är ledig idag såska plugga lite matte inför provet imorgon sen tänkte jag möblera om lite i rummet :D älskar det! Blog u later. Poss


Inte bitter

Hej babes. Kom precis till skolan så väntar bara på lektion. Idag är inte min dag säger jag bara.. Mår inte sådär jättekalas men gick ändå för attjag ska kunna träffa Rasmus ikväll. Det är vårat datum idag och jag gör faktiskt vad som helst för att få träffa honom, oavsett vad. Älskar dig. ♡


Love life

Göttar i sängen med blodapelsin, äppel med kanel och lite nötter samt ett kallt glas citronvatten! Whii. Ser på madagaskar 2 också, nybadad i en nybäddad säng, life is gooood.


Färdigtränad

Hej godingar, precis käkat en nyttig måltid efter ett träningspass på gymmet med Mathilda och Sandra. Gött! Ska kasta mig i ett bad och läsa lite i min engelskabok och bara pyssla om mig själv, raka benen osvosv! Satt madagaskar 2 på nerladdning som förhoppningsvis är klar ungefär samtidigt som mig ;) hihi puussss


RSS 2.0