Frulle 10:50


Vila

Ey fuckers. Nä, baraskoja. Ligger i soffan å halvsover, ska snart bege mig mot jobbet eftersom resan dit nästan tar en timme.. Poss


Sunkissed

Hej beauty. Har precis legat ute och jobbar på brännan, men ligger numera inrullad i en filt i soffan. Jag fryser! Brr! Hoppas på kvällsmat snart, för jag börjar bli riktigt hungrig vill jag lova!

Efter maten ska jag påbörja ett nytt projekt som kallad "städa rummet". Känns väldigt behövligt, ser så himla tråkigt ut me grejer utspritt all over the place! Visst?


Massa pill

Grabbarna pillar på thords volvo medan jag sitter i skuggan och softar. (Vill sitta i solen, men vill inte få en bondbränna + att jag inte bara kan kasta av mig kläderna hur som helst, haha)

Senare ska jag oh rasmus tvätta josephins bil, sen får vi se om jag åker hem ikväll eller stannar en natt till. Poss


Breakfast


Godkänd

Puh. Är helt slut. Haft en bra dag på travet med ett kval med solii (var mest orolig för blåstestet innan, men de gick bra de me). Hon gick runt felfritt, med en fin tid dessutom så jag är mer än nöjd! Chefen tyckte vi va grymma, så lite stolt får man väl va ;)

Precis fått lite massage, hihi, å ska tappa upp ett bad nu att glida ner i. Gos! Ikväll blir de nog lite filmtittande eller liknande för jag är alldeles för trött för nåt annat. Pussen


Grattis


Snillena spekulerar

Jag och pappa å kryper på alla fyra på golvet och försöker få igång vår sterio. Det ska gå! Imorgon är det ju feeest, så då måste allt vara tipptopp ;)


Varmt å sköönt

Ligger ute på gräset me dessa älskligar. Jag SKA bara bli brun!!

Idag fyller papi år, så vi ska väl äta å ha de trevligt sen. Ska hinna träna ikväll också, men de ordnar sig ;)


Äntligen

Ååh äntligen är syrran på ön! Har fått superfina presenter av henne i efterskott, så söt!!

Men nu blir det bums i säng, papi fyller år imorgon (egentligen idag eftersom klockan är över tolv) så nattiii. Puss


Knäpp ibland

jag - ska nog slänga i lite ricinolja i håret innan jag duschar!
pappa - du kan få rapsolja annars
jag - ja och vad är det bra för då..?
pappa - en jävla massa, när man ska fritera och sånt
 
.....
Suck, gubbe ♥

Väntetid

Hello bitches. Ligger i älsklingens säng och väntar på att han ska komma hem. Har varit i stan och glidit runt lite å träffat massa goa människor. Åkte hem i förväg med claes så nu är de bara å vänta, han borde vara hemma snart ;)

Imorgon är de balen för alla studenter så de blir att åka in å glo på det, sen får vi se vad dagen har att erbjuda! Kanske skulle bada me mimmi, vem vet!? Poss


Nöjd

Precis gett denna skönhet ett snabbjobb på banan. Gick skitbra, så nu har jag höga förväntningar inför kvalet på torsdag. Love


RSS 2.0